CONDOLEANCE

Onderscheidende condoleance kaartjes

Condoleance kaarten worden met zorg en geduld uitgekozen. Met een kaartje wil uw klant aan de nabestaanden laten weten dat het overlijden van de dierbare hem/haar geraakt heeft en dat er gedacht wordt aan familie/vrienden. De meeste condoleance kaarten bestaan uit een afbeelding met bloemen of met een gedichtje, bij Paper Art maken we onderscheidende condoleance kaartjes.

Simpel, maar pakkend

In onze collectie condoleance kaarten vindt u simpele, maar pakkende kaartjes. Niet al te veel poespas, maar strak ontworpen kaarten met een sterke boodschap. De kaartjes kunnen los besteld worden, maar ook in de zogenaamde Amber kist. In deze houten kist worden zes verschillende condoleance kaarten in drie verschillende formaten aangeboden. Naast condoleance kaarten bieden we ook ribbons aan, deze langwerpige kaartjes zijn een mooie aanvulling op een bloemstuk.

Kaartjes bestellen

De condoleance kaarten kunt u gemakkelijk bij ons bestellen en zo toevoegen aan uw eigen winkel. U heeft de mogelijkheid om zelf steeds nieuwe kaarten bij ons te bestellen als u voorraad dreigt op te raken, maar u kunt ook gebruik maken van onze full service. Dat houdt in dat als uw voorraad opraakt, wij ervoor zorgen dat uw voorraad weer wordt aangevuld. Dit bespaart u tijd en u loopt nooit de kans dat u niet kan voldoen aan de wens van de klant. U tevreden, de klant tevreden.

Lees meer