Amber

Amber Ribbons en kaartjes

De Amber condoleance serie bestaat uit een drietal formaten: De kleine ribbon, de quatro en een groot formaat kaart. Alle kaartjes zijn voorzien van een touw en gedrukt op zilverfolie. De teksten en afbeeldingen weerspiegelen het gevoel wat uw klant aan de nabestaanden laten weten dat het overlijden van de dierbare hem/haar geraakt heeft en dat er gedacht wordt aan de nabestaanden

Simpel, maar pakkend

In deze collectie condoleance kaarten vindt u simpele, maar pakkende kaartjes. Niet al te veel poespas, maar strak ontworpen kaarten met een sterke boodschap. De kaartjes kunnen los besteld worden, maar ook in de zogenaamde Amber kist. In deze houten kist worden zes verschillende condoleance kaarten in drie verschillende formaten aangeboden. Naast condoleance kaarten bieden we ook ribbons aan, deze langwerpige kaartjes zijn een mooie aanvulling op een bloemstuk.

Kaartjes bestellen

De condoleance kaarten kunt u gemakkelijk bij ons bestellen en zo toevoegen aan uw eigen winkel. U heeft de mogelijkheid om zelf steeds nieuwe kaarten bij ons te bestellen als u voorraad dreigt op te raken, maar u kunt ook gebruik maken van onze full service. Dat houdt in dat als uw voorraad opraakt, wij ervoor zorgen dat uw voorraad weer wordt aangevuld. Dit bespaart u tijd en u loopt nooit de kans dat u niet kan voldoen aan de wens van de klant. U tevreden, de klant tevreden.

Lees meer
Pagina 1 van 1