Céleste

De Céleste rouwkaart serie

De Céleste condoleance serie heeft een nieuw formaat: 245 x 65 mm, hierdoor valt de kaart als een lint in het boeket.Alle kaartjes zijn dubbel uitgevoerd voor een persoonlijke tekst aan de binnenkant. De teksten en afbeeldingen weerspiegelen het gevoel wat uw klant aan de nabestaanden laten weten dat het overlijden van de dierbare hem/haar geraakt heeft en dat er gedacht wordt aan de nabestaanden.

Simpel, maar pakkend

In deze collectie condoleance kaarten vindt u natuurlijke kaartjes met afbeeldingen van bloemen in diverse kleuren. De kaartjes kunnen los besteld worden, maar ook in een kist. In deze houten kist worden zes verschillende condoleance kaarten aangeboden. 

Kaartjes bestellen

De condoleance kaarten kunt u gemakkelijk bij ons bestellen en zo toevoegen aan uw eigen winkel. U heeft de mogelijkheid om zelf steeds nieuwe kaarten bij ons te bestellen als u voorraad dreigt op te raken, maar u kunt ook gebruik maken van onze full service. Dat houdt in dat als uw voorraad opraakt, wij ervoor zorgen dat uw voorraad weer wordt aangevuld. Dit bespaart u tijd en u loopt nooit de kans dat u niet kan voldoen aan de wens van de klant. U tevreden, de klant tevreden.

 
Lees meer
Pagina 1 van 1