Kadokaartjes - Pasen

Pasen, met onze nieuwe collectie trendy Paaskaartjes is je Paasboeket helemaal af. De kaartjes zijn niet alleen superleuk, maar ook zeer modern. Twee x 18 eitjes in een boxje: eentje voorzien van een echt veertje, het andere van een tekstje binnenin, beide met een mooi lintje. En niet te vergeten; we hebben ook een zeer lief minikaartje met schattige konijntjes erop.

Past op iedere toonbank

Naast losse pakjes hebben wij ook een complete houten display kistje speciaal voor Pasen. De displays is  25 x 18,5 cm en past op iedere toonbank. In het kistje zitten twee motieven; groot eitje met een echte veer en een klein dubbel eitje beide voorzien van een satijnen lintje.

Kijk hier naar onze complete box! Voor de prijs hoef je deze zeker niet te laten staan!

Perfecte service

Wilt u graag dat PaperArt uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden en uw klant kiest de perfecte kaart uit voor de gelegenheid van het cadeau of boeket. Met PaperArt zet u een goed product neer, waar klanten zeker voor terugkomen.

Lees meer
Pagina 1 van 1