GIFTS

Lifestyle

Verrassen, inspireren en blij maken, dat is wat u wilt voor uw klanten. Om deze redenen bezoeken mensen uw lifestyle winkel, cadeauwinkel of concept store. En omdat wij weten hoe belangrijk het is om uw klant te blíjven verrassen, leveren wij lifestyle artikelen die must haves zijn voor uw winkel.

Hebbedingen en blijmakers

Hebbedingen, woonaccessoires en andere lifestyleproducten zoals displays met echte blij makers als lekker geurende zeepjes of mooie kaartjes. Allemaal dingetjes waar uw klant blij van wordt en die gegarandeerd de omzet verhogen. Producten die inspireren en die prachtig staan in elk interieur of die altijd leuk zijn om te geven en te krijgen. Onze producten worden met passie in onze eigen Paper Art studio ontwikkeld en gedistribueerd naar meer dan tien landen in Europa.

Een blije klant, een goed gevoel

Na een bezoekje aan uw winkel, gaat de klant sowieso met een goed gevoel naar huis. En om te zorgen dat klanten nooit misgrijpen, bieden we een full service. U heeft op deze manier de handen vrij voor uw winkel. Uw klant blij, u blij. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. Niet alleen met onze lifestyleproducten, maar ook met de wijze van samenwerken.

Lees meer