Anhängsel

OORSPRONG

De opa van de mannen achter “Anhängsel” vertelde altijd verhalen over stoere Noormannen die over de Noordzee voeren richting de Scandinavische Fjorden. Bij deze reizen blijven kleine mystieke objecten aan de boot kleven, aanhangsels, die later gebruikt werden als onder andere vaasjes. Omdat er geen afbeeldingen zijn van deze objecten, zijn de “Anhängsel” geïnspireerd op hedendaagse vormen.

VAASJE “BOK”

“BOK” is de kleine variant van Anhangsel en verkrijgbaar in 4 basiskleuren. Op aanvraag is Anhaengsel ook beschikbaar in andere Pantone kleuren.

Bok heeft 2 magneetjes en een zuignapje waardoor je zelf kunt kiezen hoe en waar je hem bevestigd. Plak hem bijvoorbeeld aan een spiegeltje of op het raam, of hang hem aan de koelkast of een memobord. Decoreer hem met een “airplant” voor een gezellig geheel. Ook is Bok heel makkelijk om wattenstaafjes of het opzetstukje van je electrische tandenborstel in te zetten. Kortom, het Bok vaasje uit de Anhängsel collectie maakt je huis een stuk gezelliger.

VAASJE “LOM”

Lom is een langer vaasje met een holling aan de achterzijde, zodat deze goed tegen de stang blijft zitten. Bevestigen doe je door het elastisch touw om de stang te plaatsen, zodat Lom stevig vast zit. Decoreer de houder met een leuk luchtplantje om je fiets een hele vrolijke touch te geven. Natuurlijk is Lom multi inzetbaar en kun je blijven variëren met de inhoud. Dit type Anhängsel is in de zelfde kleuren beschikbaar als “Bok” en tevens op aanvraag in een andere Pantone kleur te verkrijgen.

PRESENTATIE

Anhangsel wordt geleverd op een symetrisch karton die geïnspireerd is op de vorm van “Bok”. Tevens is er een display beschikbaar waar 16 items op passen.

Lees meer
Pagina 1 van 1