Present kadobonnen

De veelzijdige kadobon

De present kadobonnen hebben een afmeting van 120 x 120 mm inclusief controlestrook met uniek nummer. Standaard wordt bij de bonnen een creme kleurige envelop geleverd. Maar om de cadeaubon echt in stijl te verkopen kunt u kiezen voor onze display box waar u naar keuze papieren of kunsstof tasjes bij kan kiezen. Een groot aantal van de kadobonnen is weer prima te combineren met de cadeaukaartjes van de Part30 en de Rebel30 serie. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Het perfect kado

Kadobonnen hebben de laatste jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. Was het vroeger een kadootje voor wie geen zin had om zich uit te sloven, nu is het juist attent om een kadobon in een leuke verpakking te overhandigen. Het is voor veel mensen een verwennerijtje en dat voelt goed. Het is net als een doosje chocolaatjes krijgen: natuurlijk had je die zelf wel kunnen kopen maar dat zou je nooit gedaan hebben. Hetzelfde geldt voor een cadeaubon: nu moet je wel iets aanschaffen wat je misschien niet echt nodig had, en het voelt goed.

Kadobonnen speciaal voor uw branche

Mensen zijn impulsief en een mooie kaart of enveloppe geven een goed gevoel. Dat is ook de reden dat juist daar waar mensen zich goed voelen, zoals in een restaurant of wellness centrum, de cadeaubon goed verkocht wordt. Ook bloemisterijen, wijnwinkels en lifestyle winkels zijn de plaats waar mensen verwachten een kadobon te kunnen aanschaffen. hier is de associatie van een cadeau met schoonheid en luxe het grootst. Een bos bloemen combineert perfect met een kadobon en hetzelfde geldt natuurlijk voor een fles wijn of een ander kadootje met een 'feel good' status. En dat is precies de reden waarom de kadobonnen van Paperart zo mooi zijn.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 10