Balance

De meest populaire bloemen- en kadokaartjes

De balance serie is al jarenlang één van de best verkopende kaartjes. Het traditionele ontwerp in combinatie met een mooie UV glans, maakt dat ze voor iedere gelegenheid geschikt zijn. De balance serie is een must voor iedere bloemenwinkel. Deze kaartjes verkopen zichzelf, u hoeft ze alleen maar in het zicht te zetten. 

Alles in één overzichtelijke display

Speciaal voor bloemisterijen en Lifestyle winkels bieden we een compleet gevulde display met kaartjes. Alle soorten kaartjes die uw klanten zouden willen kiezen, zijn in de display opgenomen. Over de samenstelling hebben we zorgvuldig nagedacht. U zoekt een mooi plaatsje in de winkel uit om daarna direct te beginnen met het generen van meer omzet. 

Kaartjes bestellen

Als u zelf al een display heeft, kunt u onze kaartjes ook los bestellen. Bestellen is mogelijk per verpakkingseenheid. Wilt u graag dat Paper Art uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden.

Lees meer
Pagina 1 van 3