36 haaks concept

Gezellig, lichte, alledaagse serie

De Cosy is een knusse en fleurige serie. Geïnspireerd op een frisse, stijlvolle leefomgeving. Deze hedendaagse serie is geschikt voor een brede doelgroep door zijn tijdloze uitstraling. De fotografische interieur plaatjes kunnen een inspiratie zijn voor de bloemist, niet te min is deze serie ook zeer geschikt voor de lifestylewinkels wegens zijn veelzijdigheid.

Deze serie bevat twee verschillende formaten; label lang (30 x 170 mm) en label enkel (60 x 95 mm) beide voorzien van een boorgaatje.  

Alles in één overzichtelijke display

Speciaal voor bloemisterijen en Lifestyle winkels bieden we een compleet gevulde display met kaartjes. Alle soorten kaartjes die uw klanten zouden willen kiezen, zijn in de display opgenomen. Over de samenstelling hebben we zorgvuldig nagedacht. U zoekt een mooi plaatsje in de winkel uit om daarna direct te beginnen met het generen van meer omzet. 

Kaartjes bestellen

Als u zelf al een display heeft, kunt u onze kaartjes ook los bestellen. Bestellen is mogelijk per verpakkingseenheid. Wilt u graag dat Paper Art uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden.

Lees meer
Pagina 1 van 3