Cottage

Kodokaartjes met een vintage touch

Gezellige, romantische en elegante kadokaartjes met een vintage touch. De plaatjes uit de nieuwe serie ‘Cottage’ lijken zo weggeplukt uit de Engelse landelijke tuinen. Afbeeldingen van dieren, bloemen en de natuur staan garant voor populariteit bij een groot publiek. Een kaartje met een passende boodschap versterkt het 'geef' effect. Dit noemen we bij Paper Art: The Art of Giving. 

Alles in één overzichtelijke display

<p">Speciaal voor bloemisterijen en Lifestyle winkels bieden we een compleet gevulde display met kaartjes. Alle soorten kaartjes die uw klanten zouden willen kiezen, zijn in de display opgenomen. Over de samenstelling hebben we zorgvuldig nagedacht, u hoeft deze alleen nog maar in de winkel neer te zetten om extra omzet te gaan genereren.

Kaartjes bestellen

Als u zelf al een display heeft, kunt u onze kaartjes ook los bestellen. Bestellen is mogelijk per verpakkingseenheid. Wilt u graag dat PaperArt uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden.

Lees meer
Pagina 1 van 1