Grote veelzijdige serie

Deze grote serie met maar liefst 40 verschillende motieven biedt voor ieder wat wils. De bloemen- en kadokaartjes zijn voorzien van een clip waardoor de boodschap geheim blijft voor de lezer totdat deze wordt opengemaakt. Wel zo prettig voor de afzender en natuurlijk de ontvanger. Het design is breed, van traditioneel tot hedendaags en motieven wisselen tussen typografisch, patronen en afbeeldingen. De serie wordt gekenmerkt door het gebruik van azuur blauw, de zo typische kleur van Cyprus. Een aantal kaartjes zijn afgewerkt in koperfolie.

Alles in één overzichtelijke display

Speciaal voor bloemisterijen en Lifestyle winkels bieden we een compleet gevulde display met Cyprus kaartjes. Alle soorten kaartjes die uw klanten zouden willen kiezen, zijn in de display opgenomen. Over de samenstelling hebben we zorgvuldig nagedacht, u hoeft deze alleen nog maar in de winkel neer te zetten om extra omzet te gaan genereren.

Kaartjes bestellen

Als u zelf al een display heeft, kunt u onze kaartjes ook los bestellen. Bestellen is mogelijk per verpakkingseenheid. Wilt u graag dat PaperArt uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden.

Lees meer
Pagina 1 van 3