Part30

Natuurlijke, robuuste en trendy kadookaartjes

De Part30 is een jubileumserie van cadeaukaartjes. op de massief steigerhouten display komen ze het best tot hun recht. De kaartjes zijn allemaal voorzien van een leuke typografisch tekst en trendy vormgeving. De dubbele uitvoerig zorgt er voor dat er aan de binnenkanst ruimte is voor een persoonlijke boodschap. Alle kaartjes zijn voorzien van een koordje. 

Massief steigerhouten display

Uw klanten kiezen hun cadeautje of bosje bloemen met zorg. Een kaartje met een passende boodschap versterkt het 'geef' effect. Dit noemen we bij Paper Art: The Art of Giving. Speciaal voor bloemisterijen en Lifestyle winkels bieden we een compleet gevulde steigerhouten display. Alle soorten kaartjes die uw klanten zouden willen kiezen, zijn in de display opgenomen. Over de samenstelling hebben we zorgvuldig nagedacht, u hoeft deze alleen nog maar in de winkel neer te zetten om extra omzet te gaan genereren.

Kaartjes bestellen

Als u zelf al een display heeft, kunt u onze kaartjes ook los bestellen. Bestellen is mogelijk per verpakkingseenheid. Wilt u graag dat Paper Art uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden.

Lees meer
Pagina 1 van 5