Kadokaartjes Washi

Stoer en artistiek kadokaartje

De Washi serie is gebaseerd op het Japanse washi tape, wat gebruikt wordt bij het afwerken van een creatief kunstwerkje. Bijvoorbeeld bij het leuk ophangen van een poster of een wenskaart. In combinatie met de grijskartonlook geeft dit een stoer en artistiek kadokaartje. De Washi is een serie met 32 motieven, met diverse teksten geschikt voor iedere gelegenheid.

Voor elke samenstelling een display

Onze Washi serie kan in drie verschillende displays op uw toonbank worden gepresenteerd. Voor elke samenstelling hebben wij een passende display. Hij kan worden geplaatst in de Grande, de Petite en de steigerhouten display, volledig naar uw wens. 

Onze verkoop binnendienst helpt u graag verder met een passende display. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen op het nummer +31 (0)164 685 153 of via ons contactformulier.

Kaartjes bestellen

U kunt onze kaartjes ook los bestellen. Bestellen is mogelijk per verpakkingseenheid. Wilt u graag dat PaperArt uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1