Quotes

Handgemaakte kartonnen kaarten

Zeg niet zomaar wenskaart tegen deze ‘Quotes’. Deze nieuwe serie stevige, handgemaakte kartonnen kaarten hebben een stoer koord om overal op te hangen: aan de muur, aan de hanglamp, in de wagen,... een kadootje op zich om te geven bij elke gelegenheid. De kaarten zijn standaard voorzien van een biotop envelop. Een must have voor uw winkel en een gegarandeerde omzet verhoger!

Wenskaarten voor iedere gelegenheid

De wenskaarten kunt u los bestellen, maar het is nog mooier om deze in een draaiende display te presenteren. De display is gevuld met kaarten voor verschillende gelegenheden. Zo kan uw klant het cadeau of een boeket helemaal compleet maken. Om te zorgen dat u altijd de juiste kaarten voor uw winkel in huis heeft hebben we een groot assortiment voor iedere gelegenheid. Zo kunnen we altijd de kaarten leveren die bij uw assortiment past.

Perfecte service

Wilt u graag dat PaperArt uw voorraad bijvult? Dat is mogelijk. We bieden een full service. U heeft alle handen vrij voor uw zaak terwijl wij zorgen dat uw klant nooit naast een kaartje grijpt. Zo is iedereen tevreden en uw klant kiest de perfecte kaart uit voor de gelegenheid van het cadeau of boeket. Met PaperArt zet u een goed product neer, waar klanten zeker voor terugkomen.

Lees meer
Pagina 1 van 3