KADOBONNEN

Het leuke van een kadobon

Kadobonnen hebben de laatste jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. Was het vroeger een kadootje voor wie geen zin had om zich uit te sloven, nu is het juist attent om een kadobon in een leuke verpakking te overhandigen. Het is voor veel mensen een verwennerijtje en dat voelt goed. Het is net als een doosje chocolaatjes krijgen: natuurlijk had je die zelf wel kunnen kopen maar dat zou je nooit gedaan hebben. Hetzelfde geldt voor een cadeaubon: nu moet je wel iets aanschaffen wat je misschien niet echt nodig had, en het voelt goed.

Kadobonnen in een mooie verpakking

De leuke verpakkingen waar kadobonnen in komen, zijn een belangrijk onderdeel van het goede gevoel en juist iets waar een verkoper op in kan spelen. Mensen zijn impulsief en een mooie kaart of enveloppe geven een goed gevoel. Dat is ook de reden dat juist daar waar mensen zich goed voelen, zoals in een restaurant of wellness centrum bijvoorbeeld, de cadeaubon goed verkocht wordt.

Het perfect kado

Ook bloemisten, wijnwinkels en lifestyle winkels zijn de plaats waar mensen verwachten een kadobon te kunnen aanschaffen. hier is de associatie van een cadeau met schoonheid en luxe het grootst. Een bos bloemen combineert perfect met een kadobon en hetzelfde geldt natuurlijk voor een fles wijn of een ander kadootje met een 'feel good' status. En dat is precies de reden waarom de kadobonnen van Paperart zo mooi zijn.

Lees meer